1464878199_Noun_Project_100Icon_10px_grid-36 Created with Sketch.
Onze diensten

De mogelijkheden lijken eindeloos. Om toch overzichtelijk en begrijpelijk te houden wat we voor u kunnen betekenen, hebben we onze diensten in vier categorieën ingedeeld; werktuigbouw, elektrotechniek, S.O.S en beveiliging. Hieronder leest u per categorie wat er allemaal mogelijk is. Heeft u een vraag over iets dat er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Werktuigbouw

De diensten in deze categorie hebben te maken met diverse installaties met betrekking tot water, gas en verwarming. U kunt bij ons terecht voor het tekenen en installeren van diverse installaties variërend van riolering tot hemelwaterafvoer en van  verwarming tot koeling of ventilatie. Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen, renovatie, utiliteitsbouw of retail, u bent verzekerd van een passende oplossing. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van de technische installaties bent u in de juiste handen.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:
Engineering en advies
 Riolering
 Hemelwaterafvoer
Gas installaties
 Warm en koud waterinstallaties
Sanitair
Verwarming
Koeling
Gebouw beheerssystemen
Zinkwerk
Mechanische ventilatiesystemen
Zonneboilers
Onderhoud en service

Elektrotechniek

Licht- en krachtinstallaties, zwakstroom, meet- en regeltechnische installaties, dat is wat de categorie elektrotechniek te bieden heeft. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor dienstverlening van A tot Z. We zijn met name gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van installaties t.b.v. grootwinkelbedrijven en utiliteitsbouw.

Conform de BRL 6000 zijn wij geautoriseerd om volgens de hierna genoemde deelgebieden werkzaamheden uit te mogen voeren:
01: elektrotechnisch klein, individuele woningen
02: elektrotechnisch middelgroot, overige bouwwerken tot en met 3 x 80 ampère
03: elektrotechnisch groot, overige bouwwerken groter dan 80 ampère

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van de elektrotechnische installaties, kunnen wij goed en snel inschatten wat u nodig heeft en hoe we dat het beste kunnen installeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:
Engineering en advies
Elektrotechnische installaties
Verlichtingssystemen
Terreininstallaties en verlichting
No-break systemen en overspanningsbeveiliging
PV-zonne-energiesystemen
Bekabeling en instrumentatie
Domotica
Gebouw automatisering
Veiligheidskeuringen
Onderhoud en service

S.O.S.

Er zijn weinig dingen zo vervelend als een storing aan de elektrotechnische installatie. Helaas kan het iedereen gebeuren. Onze storingsdienst is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Mocht u dan last hebben van een storing, kunnen we er in ieder geval voor zorgen dat deze snel en kundig verholpen wordt.

Altijd en overal!

STORINGEN KUNT U 24 UUR PER DAG MELDEN VIA 050 – 5470666

Wanneer u uw service en onderhoud aan ons uitbesteedt, verzekert u zich van:

Deskundig preventief onderhoud
NEN-1010 en 3140 keuringen
Duidelijke rapportages
Optimale bedrijfszekerheid
Veilige werking
Kostenbeheersing
Gegarandeerde responstijd
Minimale storingstijd
Minder kans op sancties, premieverhogingen en uitsluitingen

BEVEILIGING

In deze categorie vindt u vooral diensten die te maken hebben met wat eerder zwakstroom werd genoemd. Wij richten ons hierbij met name op brandveiligheid. Dit kan een complete brandmeldinstallatie betekenen, maar bijvoorbeeld ook het plaatsen van losse rookmelders.

Naast brandveiligheid bieden we ook oplossingen voor het beveiligen van data, communicatie, intercom en telefonie. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. We kunnen dan met eigen ogen zien waar de belangrijkste punten of obstakels zitten en een perfect passend beveiligingsplan voor u maken. Neem contact met ons op om direct een afspraak in te plannen.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:
 Brandveiligheidsinstallaties
 Rookmelders
 Alarminstallaties
 Databeveiliging
 Communicatiebeveiliging
 Intercominstallaties
 Telefonie
 Online back-up
 Advies op maat