Info Created with Sketch.
Over Leijdsman

In 1919 is Johannes Leijdsman gestart met het bedrijf dat u nu nog steeds kent als Leijdsman Installaties. Ook toen draaide het al om het realiseren en uitvoeren van technische installaties. Inmiddels is er het een en ander verandert binnen het bedrijf. Zo heeft Lammert Baron sinds 2009 de leiding over het bedrijf en is er in de afgelopen 25 jaar voor gekozen om de projecten te verdelen in utiliteit, retail en woningbouw. Daarnaast is het bedrijf uitgebreid met een werktuigbouwkundige afdeling. Een waardevolle aanvulling op de andere diensten. Veranderingen die de dienstverlening hebben versterkt en als doel hebben om u nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Leijdsman Installaties kenmerkt zich door de korte communicatielijnen, actuele kennis van mogelijkheden en goed opgeleide werknemers. Ieder teamlid weet wat er van hem of haar verwacht wordt en is gewend om mee te denken in uw wensen en behoeften. De landelijke inzetbaarheid en grote schat aan ervaring zorgt er voor dat we snel en accuraat een inschatting kunnen maken van de beste oplossing voor uw vraag of probleem.

Om ons brede aanbod inzichtelijker te maken, hebben we onze diensten verdeeld in 4 categorieën:

– werktuigbouw

– elektrotechniek
– S.O.S.
– beveiliging

Wilt u ergens meer over weten of staat het onderwerp waar u mee bezig bent er niet bij? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.